MHK Sculpture Art

Nieuwsbrief

Aanvraagformulier gratis onregelmatige toezending nieuwsbrief.

Nieuwsflits

Laatste nieuws

Met de titel ‘Sculptures@sea’ exposeren Manon en Henk van 30 maart t/m 30 september 2018, gelijktijdig met de Beaufort triënnale, hun monumentale beelden langs de Haanse kust. Van Vosseslag t/m de Zeedijk in Wenduine.

Ze doen dit samen met de beeldend kunstenaars; Günter G Müller, Linde Ergo, Dirk Gitsels en Patrick Dasseville. Zo ontstaat er naast de 18 beelden van Beaufort een extra beeldenroute met 50 beeldhouwwerken. Mis het niet!

Daarbovenop exposeren deze beeldend kunstenaars van 14 juli t/m 12 augustus 2018 hun kleinere werken in de Beeldentuin van Manon en Henk aan de Kennedylaan 23 aan de Vosseslag, De Haan. Alle dagen geopend van 11.00-18.00 uur..

 MHK Sculpture Art

MHK Sculpture Art
Kennedylaan 23
8420 De Haan
België

Henk Korthuys
+32(0)479 647 587
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Manon Huguenin
+32(0)495 724 009
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MHK Sculpture Art

Welkom bij MHK Sculpture Art

Welkom bij MHK Sculpture-Art

Op dit gedeelte van de website staan de activiteiten die Manon Huguenin en Henk Korthuys samen ontplooien.

We laten de beelden die we maken zien in onze expositieruimte en beeldentuin in De Haan aan de Belgische kust. Omdat het geen winkel is zijn we onregelmatig open. We zijn wel altijd op afspraak open.  Dus wees welkom! De contactgegevens staan op deze pagina links onderaan

Nu en dan laten we ook graag het werk zien van collega kunstenaars. We organiseren daarvoor een aparte expositie of evenement. Dat kan ook zijn met optreden van andere kunst diciplines, zoals, dans- en muziekoptredens en voordrachten van poëzie.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte.

Designed by Webproof